WAXING FACIAL | BODY

WAXEN IN DORDRECHT

Je lichaam of gezicht laten waxen in Dordrecht? Bij 𝐒 𝐇 𝐀 𝐍 𝐍 𝐄 l ᴍᴀssᴀɢᴇ & ᴀᴄᴄᴇss ʙᴀʀs sᴘᴇᴄɪᴀʟɪsᴛ laat jij jouw lichaam en gezicht nagenoeg pijnloos waxen. Je haartjes komen minder snel terug en het haar wordt zachter. Goodbye hair, hello smooth skin!

Wij werken met professionele LYCON PRECISION WAXING. Deze wax verwijdert de haren al vanaf 1 mm haarlengte, zonder (of met minimale) huidreactie. Nagenoeg pijnloos waxen, met als resultaat een super gladde en perfect verzorgde huid! 

Bij regelmatig waxen (niet meer scheren tussendoor) wordt het haar zachter, de haargroei minder en blijft het haar lang weg. 

LYCON is uniek in zijn soort en is afkomstig uit Australië. Deze wax is op basis van natuurlijke ingrediënten en etherische oliën. Zo is er een prettige wax ontstaan waarmee moeiteloos onthaard kan worden. Bovendien is de wax geschikt om op lage temperaturen te gebruiken.

Lycon: The world’s best since 1978

44357cedda5086d08deb0dde83eed210
Wil jij jouw lichaam of gezicht laten waxen in Dordrecht?
Of zijn je wimpers en wenkbrauwen toe aan een flinke opfrisbeurt?

WAXING | FACIAL

VERVEN

De juiste voorbereiding

Ontharen

Zorg ervoor dat de haartjes op het te ontharen gebied niet langer dan 1,5 cm en niet korter dan 0,5 cm zijn

Douchen

Neem 1 uur voorafgaand aan je afspraak geen hete douche of bad. Je huid kan te zacht zijn, waarbij het waxen voor wondjes zou zorgen

Smeren

Breng 2 uur voor je afspraak geen vette crème aan op de te ontharen gebieden, anders laten de haartjes zich moeilijker pakken

Scrubben

Gebruik 1 of 2 dagen voor je afspraak thuis onder de douche een natuurlijke scrubhandschoen om te scrubben en eventuele ingegroeide haartjes los te maken.

Het beste te vermijden na het waxen

Strakke
kleding

Vermijd de komende 48 uur zoveel mogelijk strakke kleding om huidirritatie, rode bultjes en allergische reacties na het waxen te voorkomen.

Scrub je
huid

Scrub na 48 uur om ingegroeide haren te voorkomen. Herhaal 2-3 keer per week met een scrubhandschoen en smeer je in met bodylotion.

Vermijd UV-A & UV-B

Stel het onthaarde gebied de eerste 48 uur niet bloot aan zonlicht in verband met het ontstaan van pigmentvlekken op de huid

Gebruik geen deodorant

Gebruik 24-48 uur geen deodorant. De huid is gevoelig, door deodorant kunnen er irritaties of verkleuringen ontstaan

Scheer de huid niet

Als je je scheert voor het waxen is de kans groot dat niet alle haartjes verwijderd worden. De huid kan een reactie geven en moet wennen

REVIEWS