ACCESS BARS™

BODY & MIND KOMEN TOT RUST...

Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest.
Ga liggen, sluit je ogen, laat gaan en ontvang...

Een Access Bars® sessie is een uniek energetisch lichaamsproces. Na deze sessie ervaar je meer rust, ruimte en ontspanning. Niet alleen in je hoofd, maar in je hele leven. Tijdens deze Access Bars® sessie ervaar je diepe ontspanning en breng je dynamische verandering op alle vlakken van het leven teweeg. 

Door de tijd heen sla je veel patronen, gedachten, vastzittende emoties en gevoelens op, waardoor je hoofd na een tijdje overloopt. Tijdens een Access Bars® sessie worden er verschillende punten in je hoofd geactiveerd. Hierdoor ontstaan er ruimte en andere verbindingen in je hoofd en in je leven. 

Theoretisch gezien kun je een Access Bars® sessie vergelijken met het opschonen van je harde schijf. “Even de frisse wind er doorheen laten waaien”. Er is teveel informatie opgeslagen, waardoor je een trage verwerking krijgt. Door je hoofd meer ruimte te geven, ontstaat er voor jezelf meer rust en helderheid.

RECENTE ERVARINGEN

Shanne lotusbloem (600 x 600 px)

Stressverlagend & kalmerend

Een Access Bars® sessie zorgt er niet alleen voor dat er meer rust en ruimte ontstaat in je hoofd en in je leven, maar
werkt daarnaast ook stressverlagend en
kalmerend.
Shanne lotusbloem (600 x 600 px)

Nachtrust & ontspanning

Heb je moeite om te ontspannen en om ‘s avonds in slaap te vallen? Ook dan kan een Access Bars® de oplossing voor jou zijn. Een sessie verbetert je nachtrust en maakt jou helemaal zen.

Shanne lotusbloem (600 x 600 px)

Geeft je ruimte

Door de specifieke punten in je hoofd licht aan te raken, wordt de ‘lading’ hiervan opgeruimd. Er wordt meer rust en ruimte gecreëerd, waarvan je het resultaat binnen 3-4 weken zal merken.

Hoe zit dat dan precies?

Wat is Access Bars?®

De naam ‘Bars® is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Deze bevatten een elektromagnetische lading van alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt

Er zijn Bars® voor controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, ouder worden, healing, plezier, verdriet, communicatie, lichaam en geld etc. Om er maar een paar te noemen.

Deze specifieke punten worden licht aangeraakt waardoor de “lading” van al die punten worden opgeruimd, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Elke gedachte, ieder idee, houding, oordeel, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet heeft invloed op de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. En het beperkt jou om ”met gemak” iets anders te laten verschijnen in je leven.

Wat doet deze behandeling voor mij?

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.

Uit wetenschappelijk hersenonderzoek blijkt dat de hersengolven van bèta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning. (vlak voor de slaapfase: delta)
Dit betekent dat dit de hersenen toe staat om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

Wil jij met een Access Bars® sessie ervaren hoe het is om rust en ruimte in je hoofd te hebben?

 Boek dan een van onze Access Bars ® sessies.
Deze behandeling is ook mogelijk in combinatie met een massage voor rug-, nek- en schouderklachten of een voetmassage of voetreflex.

Een massage cadeau geven?

Wil je iemand een plezier doen of verrassen met een origineel cadeau? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, relatiegeschenk, de feestdagen, afscheidscadeau, jubileum, vader- of moederdag… of gewoon zomaar. Kies dan voor onze cadeaubon!
Het leukste cadeau om te geven en heerlijk om te ontvangen! Je bent er dan zeker van dat je iemand blij maakt met een ultiem moment van ontspanning.

Alle cadeaubonnen worden origineel en feestelijk verpakt.

Je bent uiteraard van harte welkom om de cadeaubon af te halen in de praktijk. Bel of Whatsapp ons van tevoren, dan zorgen wij dat we beschikbaar zijn en tijd voor je hebben.

Een massage cadeau geven?

Wil je iemand een plezier doen of verrassen met een origineel cadeau? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, relatiegeschenk, de feestdagen, afscheidscadeau, jubileum, vader- of moederdag… of gewoon zomaar. Kies dan voor onze cadeaubon!

Het leukste cadeau om te geven en heerlijk om te ontvangen! Je bent er dan zeker van dat je iemand blij maakt met een ultiem moment van ontspanning.

Alle cadeaubonnen worden origineel en feestelijk verpakt.

Je bent uiteraard van harte welkom om de cadeaubon af te halen in de praktijk. WhatsApp ons van tevoren, dan zorgen wij dat we beschikbaar zijn en tijd voor je hebben. Of bestel je cadeaubon online!

+31 642961397

NEEM CONTACT OP

Heb je een vraag over een van onze behandelingen, of is er een andere vraag die je wil stellen? Neem dan gerust contact op.