MASSAGES

Ontspanningsmassages

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke ontspanningsmassage. In de sfeervolle massageruimte ervaar je het optimale ligcomfort van de volledig verstelbare massagetafel (eventueel verwarmd). Tijdens je ontspanningsmassage geniet je van rustgevende muziek met  SONOS® kwaliteit. Terwijl je wegdroomt onder de sterrenhemel en een zalige ontspanningsmassage krijgt, ervaar je een unieke geurbeleving met RITUALS® The Parfume Genie 2.0 geuraroma diffuser.

Een ontspanningsmassage kun je zo vaak ervaren als dat jij prettig vindt! Of je nu elke week een afspraak maakt of één keer per jaar, het is maar net wanneer jij er behoefte aan hebt. Deze massages zijn er voor jong en oud.

Na onze ontspanningsmassages voel jij je als herboren. Volledig ontspannen, ontsnapt aan de realiteit en weer klaar voor een drukke week.

Heb je een vraag over een van onze massages? 

Therapeutische massages

Met een intensieve en naar verzoek stevige massagetechniek

Of je nu last hebt van veel spanning in je nek en schouders, hoofdpijnklachten, lage rugklachten, verkrampte of verzuurde benen of tinteling in je armen. De therapeutische massages verlichten in veel gevallen je klachten. 

Voor informatie kun je ons altijd een WhatsApp berichtje sturen. Als je dat liever telefonisch doet kan dat ook. Op die manier kunnen we je een goed advies geven en een eventueel behandelplan samen opstellen.

Van daaruit kunnen we bepalen hoe je lichaam reageert op de behandeling.

Na 1 behandeling voel je al duidelijk verschil!

Ervaring leert dat in de meeste gevallen er 2 tot 3 afspraken kort op elkaar gepland moeten worden. Uiteraard bekijken we standaard eerst hoe je op de behandeling reageert. Op het moment dat de klachten afgenomen zijn, wordt advies gegeven over het eventueel onderhouden van je lichaam. Je bent uiteraard zelf de bepalende factor.

Regelmatig krijgen wij de vraag hoeveel behandelingen er nodig zijn voor de specifieke klacht en hoe snel en hoe lang het resultaat blijft. Per persoon is dit erg verschillend. Ik kan je garanderen dat je na één behandeling al verschil merkt. Vanuit die ervaring kijken we verder naar de frequentie van de behandeling en de toepassing. Je ontvangt dus altijd een op maat gemaakt plan, dat per behandeling besproken en opnieuw bekeken wordt.

Ontspanningsmassages

RELAXMASSAGE

Gun jezelf een moment van rust!

Deze massage is zoveel meer dan alleen een ontspanningsmassage. Elke massage wordt aangepast op jouw wensen en is gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment ervaart. Vergeet de wereld om je heen, ervaar een unieke geurbeleving en luister naar ontspannende muziek. Op koude dagen gebruiken we een verwarmende olie,  zodat het niet koud aanvoelt op jouw huid. Deze ontspanningsmassage kan ook geboekt worden in combinatie met een voetmassage of voetreflex.

Wat doet een ontspanningsmassage?

HOTSTONES

Ontspannende beleving met verwarmde stenen

De hotstone massage is een van de populairste ontspanningsmassages. Tijdens de hotstonemassage wordt er gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten, waardoor de doorbloeding goed op gang wordt gebracht. Beleef de ultieme ontspanning die deze ontspanningsmassage je geeft. Een absolute gift voor het lichaam en de geest!

Therapeutische werking hotstone massage

ZWANGERSCHAPS-MASSAGE

Gun jezelf en je baby het intense gevoel van ontspanning
Tijdens de zwangerschap heeft je lichaam meer aandacht nodig. Deze lichamelijke veranderingen kunnen veel van je vragen. Deze speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage is een massagevorm waarbij je onderrug optimaal behandeld kan worden met behulp van een warmwatermatras. Ook in de zijligging zijn klachten uitstekend te behandelen.

Na de zwangerschap heeft je lichaam ongeveer 9 maanden nodig om te ontzwangeren. Een relaxmassage helpt de bloedsomloop te stimuleren en de hormoonspiegel in balans te brengen. Een massage voor rug-, nek- en schouderklachten kan ook verlichting bieden voor de nek en schouders tijdens het geven van borstvoeding. De zwangerschapsmassage kan ook geboekt worden in combinatie met een voetmassage of voetreflex.

Ken je iemand die het geweldig zou vinden om een zwangerschapsmassage te krijgen? Of ken je iemand die tijdens de zwangerschap klachten heeft en daarom een ontspannende massage verdient? Doe dan een zwangerschapsmassage cadeau.
Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

Therapeutische massages

MASSAGE VOOR RUG-, NEK- EN SCHOUDERKLACHTEN

De therapeutische rug-, nek-, en schoudermassage is met name gericht op de klachten die voortkomen uit het vasthouden van spanning en/-of stress en uit het langdurig dezelfde arbeid verrichten, waardoor blokkades in bepaalde spieren ontstaan.

Heb je last van vermoeide of verzuurde (been)spieren?

Probeer dan de cupping vacussage massage, ideaal voor het losmaken van het bindweefsel en gericht op het snel herstellen van verzuurde spieren.

Klachten die verminderd worden in slechts 30 minuten

CUPPING VACUSSAGE (bindweefselmassage)

Vacussage staat ook wel bekend als Cuppingmassage. Bij deze massage worden er cups (glaasjes) op het lichaam geplaatst, die vacuüm worden gezogen. Hierdoor gaan de cups omhoog staan.  Op het eerste gezicht ziet het er wat freaky uit, maar de werking is zeer krachtig. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in dieper gelegen huidlagen, stimuleert de doorbloeding en laat blokkades en afvalstoffen uit het lichaam verdwijnen. Ook verstevigt het de huid.

Binnen de Oosterse geneeskunde is cupping een veelgebruikte zuigtechniek, die ontwikkeld werd om toxines (gifstoffen) en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken.

TIP: Drink voldoende water na de massage. Een citroenschijfje en gember helpen om het lichaam te detoxen en afvalstoffen die door de massage vrijkomen af te voeren en geven een verfrissende smaak.

Klachten die verminderd worden in slechts 30 minuten

SPORTMASSAGE

Hoe vaak je ook traint en welke training je ook uitvoert, elke training is belastend voor je spieren. Het is daarom heel belangrijk dat je spieren regelmatig verzorging krijgen, zodat de kans op een sportblessure wordt verkleind. Een sportmassage wordt speciaal afgestemd op de sport die jij beoefend. Wees dus zuinig op je lichaam!

Heb je last van vermoeide of verzuurde (been)spieren? Probeer dan de cupping vacussage massage, ideaal voor het losmaken van het bindweefsel en gericht op het snel herstellen van verzuurde spieren.

Masseren in combinatie met marathons
Het is aan te raden om minimaal twee tot drie dagen van tevoren een massage te boeken, zodat je spieren voldoende tijd hebben om zich klaar te maken voor de inspanning en zich geen vervelende reacties zullen voordoen tijdens de loop. Na de marathon raden wij aan om snel actie te ondernemen om de verzuring en verkraming te verhelpen.

REVIEWS