OVER SHANNE

Welkom bij

Mijn naam is Shanne. Ik ben sinds 2016 fulltime massagetherapeut. In 2018 ben ik opgeleid tot ACCESS BARS™ practitioner en vanaf begin 2021 heb ik de stap genomen om mijn eigen massagesalon te vestigen in Dubbeldam (Dordrecht).

Als massagetherapeut is het mijn doel om een relatie op te bouwen met mijn klanten. Ècht luisteren naar wat jij nodig hebt, je op je gemak laten voelen en daar mijn behandeling op aanpassen. Wij staan voor persoonlijke aandacht en totale ontspanning. Dat is waar we energie uit halen. Samen behalen we jouw doel.
Ontspannen groet,
Shanne

MASSAGETHERAPIE & WELLNESS

Door de tijd te nemen, zal ik alles doen om jouw massage zo effectief en tegelijkertijd ontspannen mogelijk te maken. Door een combinatie van milde en krachtige technieken voel je direct verbetering. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Mijn doel voor mijn massagesalon is om voor mijn klanten en mijzelf een optimaal resultaat te boeken. Of je nu komt voor ontspanning of voor een therapeutische massage, ik draag graag bij aan jouw kwaliteit van leven!

Door mijn jarenlange ervaring voel ik precies wat jij nodig hebt!

ONZE PRAKTIJK

DE NUMMER 1. MASSAGESPECIALIST IN DUBBELDAM

Massagesalon

Vergeet even de wereld om je heen in onze sfeervolle massagesalon! Ervaar het optimale ligcomfort van de volledig verstelbare massagetafel (eventueel verwarmd). Luister in goede SONOS® kwaliteit naar de rustgevende achtergrondmuziek en ervaar een unieke geurbeleving en een heerlijk ontspannen geursensatie van
RITUALS® The Parfume Genie 2.0
– Geuraroma diffuser, terwijl je wegdromend onder de sterrenhemel wordt gemasseerd.

Wij staan voor persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid, kennis, goede service en passie voor het vak. Daarnaast staan professionaliteit en doelgericht resultaat boeken hoog in het vaandel. Je bent van harte welkom in onze praktijk!

Shanne lotusbloem (600 x 600 px)

Verbindt hoofd, hart en lichaam

We communiceren wat af via social media en verkrijgen informatie door het lezen van boeken, het luisteren van podcasts of het bekijken van video’s. We blijven zoeken naar ontwikkeling. Ons hoofd is een continue draaiende fabriek en we negeren ons stopbord. Door een professionele massage bij massagesalon Shanne helpen wij jouw hoofd, hart en lichaam weer te verbinden.

Shanne lotusbloem (600 x 600 px)

Regelmatig een massage boeken, verbetert je kwaliteit van leven

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Gedurende de jaren wordt ons lichaam continue belast, zowel fysiek als emotioneel. Heb je last van stress of spierblokkades, dan krijg je daar fysiek last van. Kortom, in balans blijven is heel erg belangrijk. Massagesalon Shanne helpt je daar graag bij.

+31642961397

WIL JE MEER INFORMATIE OF WIL JE EEN AFSPRAAK MAKEN? JE BENT VAN HARTE WELKOM!